Calorieen Snee Grijs Brood

Wil je niet scrollen maar toch de calorie informatie zoeken van een bepaald product zoeken gebruik dan ons. De totale hoeveelheid voedingsstoffen wordt de voedingswaarde van een product genoemd.


Voedingswaarde Brood Meergranen Per 100 Gram


Alle productgroepen staan onder elkaar.

Calorieen snee grijs brood. Een snee volkoren brood bevat namelijk 85 calorien 23 gram vezels en 1 gram vet terwijl 3 rijstwafels die je zou eten om een boterham te vervangen 90 calorien 07 gram vezels en 1 gram bevatten. Meergranenbrood 1 dunne snee bevat 58 calorien. Brood bevat veel waardevolle voedingsstoffen.

Brood is de leverancier van koolhydraten eiwit B-vitamines en mineralen en ook voedingsvezels. 1 snee 35 g bevat 82 calorien. Dat de meeste calorien in brood door koolhydraten worden geleverd is gunstig.

Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om. Een snee witbrood melk bevat 77 kcal een snee witbrood water 74 kcal een snee bruinbrood 83 kcal een snee volkorenbrood 82 kcal en een snee meergranenbrood 91 kcal. In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet verzadigd vet eiwit koolhydraten suikers en.

Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Daarnaast bevat krentenbrood 425 gram vezels. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in volkorenbrood met zaden en pitten.

De standaardwaarden voor brood bruin worden in 100 gram weergegeven. De calorien in brood zijn voor 60 tot 80 afkomstig uit koolhydraten. Voedingswaarde - Overeenkomstig Tarwezemelen Brood.

Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in witbrood. Dit kan je doen door de schuifbalk te bewegen.

Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. De calorien in brood zijn voor 60 tot 80 afkomstig uit koolhydraten. Er zitten 96 kilocalorien in 1 snee 35 gram volkorenbrood met zaden en pitten.

Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Andijvie rauw 50 gr. De standaardwaarden voor brood volkoren worden in 100 gram weergegeven.

1 dunne snee - 51kcal 1 grote of dikke snee - 76kcal 1 zeer dunne snee - 37kcal meer. Volkoren Brood 1 normale snee bevat 67 calorien. Koopmans Volkoren Brood AH Petit Meerzaden Stokbrood Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint.

Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Gekookte en rauwe groente per 125 gram tenzij anders vermeld. Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint.

Qua calorien zijn de verschillen dus niet zo groot maar een boterham bevat wel meer vezels en eiwitten waardoor je ook eerder het. In 100 gram krentenbrood zitten 274 kilocalorien. Een portie brood volkoren komt overeen met 30 gram.

In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal eiwitten vetten koolhydraten vitamines en mineralen weergegeven. In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet verzadigd vet eiwit koolhydraten suikers en vezels erin zit. Calorien Eiwit Vet tot.

Afhankelijk van het soort brood komen de overige calorien uit eiwitten 15-20 en vetten 5-20. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en 500 gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet verzadigd vet eiwit koolhydraten suikers en vezels erin zit.

Deze hoeveelheid krentenbrood bevat 791 gram eiwit en 44 gram vet waarvan 108 gram verzadigd vet is. Een snee brood bevat zon 13 gram koolhydraten 3 gram eiwitten en 1 gram vet. Met behulp van dit overzicht kun je snel en heel eenvoudig opzoeken hoeveel calorien er in een bepaald product zitten.

Meergranenbrood 1 normale snee bevat 65 calorien. Er zitten 82 kilocalorien in 1 snee 35 gram volkorenbrood fijn. Wil je weten hoe het zit met de andere voedingswaarden in volkorenbrood fijn.

Of zoek je het wat breder kijk dan in de productgroep brood. Calorietabel hoeveel calorien zitten er in onze dagelijkse boodschappen. Hoeveel calorien zitten er in 100 gram krentenbrood.

Het belangrijkste ingredint in brood dat bijdraagt aan de voedingswaarde is bloem enof meel. Geroosterd Brood 1 normale snee bevat 70 calorien. En gram koolhydraten levert 4 kcal 17 kJ.

Er zitten 112 kilocalorien in 1 zelfgesneden snee 45 gram witbrood. Brood is dus een belangrijke energiebron. Wit Brood 1 snee groot bevat 80 calorien.

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van brood bruin.


Hoe Veel Calorieen Zitten Er In Brood Drogespieren Nl



De Gezondste Brood Soort Gezondheid Rubriek



De Gezondste Brood Soort Gezondheid Rubriek



Word Je Dik Van Brood De Warme Bakker



Voedingswaarde Brood Bruin Per 100 Gram



Word Je Dik Van Brood De Warme Bakker



Rijstwafels Vs Brood Wat Bevat Meer Calorieen



Kniepertjes Bakken Zonder Wafelijzer Brood Calorieen Per Snee



Voedingswaarde Brood Volkoren Per 100 Gram



Brood Voedingscentrum



Popular Posts

Goedkoop Huis Te Huur In Suriname

Goedkoop Huis Kopen Algarve

Franck Ed Het Huis Van Eb En Vloed

Huis Te Huur Mandellaan Roeselare

Eigen Kweek Het Huis Van Frank

Aujourd'hui à Pescara

Het Behouden Huis Willem Frederik Hermans Eerste Druk

Het Grieks Huis Vlasmarkt

Getrouwd Huis Versieren Spandoek

Command Voor Huis Minecraft 1.13