Gors Opleeuw Huis Te Koop

Bekijk de video Grote fotos 24500000. Helaas is er momenteel geen aanbod huizen te koop in Gors-Opleeuw 3840 Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er aanbod huizen te koop in Gors-Opleeuw is die aan uw criteria voldoet klik dan hier.


Martinusstraat 20 Gors Opleeuw Borgloon Schatting En Buurtinformatie Op Realo


Op een buitengewone plek landelijk gelegen aan de rand van Hoeven staat deze TOFFe woning.

Gors opleeuw huis te koop. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 22 mrt. Volgens de bouwvoorschriften mag de gevel 8 m breed zijn en mag je bouwen tot 11 m diep. Op een hoek gelegen bungalow met souterrain parkeerplaats op eigen erf en 6 slaapkamers.

Huis te koop tot Gors-Opleeuw - 245000. Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Gors-Opleeuw is een kastelendorp in Haspengouw met vier kastelen.

Dewaele heeft een breed gamma aan nieuwbouw grond. Gors 42 8224 BW Lelystad. 1 Huis te koop tot Wintershoven - 365000.

Gors-Opleeuw lokt veel dagtoeristen. Huis te koop Hoogstraat 16 3840 Gors-Opleeuw BE - Voor uitgebreide info surf naar wwwSWEVERSbe. Woning te koop in Gors-Opleeuw voor 245000 met 5 slaapkamers.

Ideaal om als kangoeroewoning te gebruiken dus. Huis te koop tot Gors-Opleeuw - 245000. Op Realo vind je 0 panden te koop in Gors-Opleeuw 3840.

Hoe dan ook in dit prachtig stukje Haspengouw is het zalig rustig wonen. En van die kastelen het bekende kasteel van Gors ook wel kasteel Beaufort genoemd staat te koop. Gors-Opleeuw is een dorp in de Belgische provincie Limburg en een deelgemeente van de stad BorgloonHet was een zelfstandige gemeente tot het bij de fusie van 1977 toegevoegd werd aan de gemeente Borgloon.

5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 22 mrt. Ontdek het volledige immo-aanbod aan huizen te koop - Gors-opleeuw 3840 meer info over je toekomstige buurt transport scholen winkels. Of bekijk ook ons overige aanbod te koop Gors-Opleeuw.

1 Huis te koop tot Tongeren - 279000. Op dit adres in de Hoogstraat in Gors-Opleeuw Borgloon vind je eigenlijk twee volwaardige woningen terug. Huis te koop in Gors-Opleeuw 5 slpks 24500000.

Helaas is er momenteel geen aanbod te koop in Gors-Opleeuw 3840 Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er aanbod te koop in Gors-Opleeuw is. Een grond kopen in of rond Gors-Opleeuw. Huis te koop voor 245000 euro met 5 slaapkamers 3840 Gors-Opleeuw Borgloon Provincie Limburg Voor uitgebreide info surf naar Op dit adres in de Hoogstraat in Gors -Opleeuw Borgloon vind je eigenlijk twee volwaardige wonin.

Het is een kastelendorp met vier kastelen op haar grondgebied en met een goed bewaard gebleven oude dorpskom. Huis te koop in Gors-Opleeuw 5 slpks. Landelijk wonen met vrij uitzicht aan de rand van Hoeven in een royale comfortabele half-vrijstaande woning met drie slaapkamers garage en een zonnige achtertuin.

Aangevuld met heel wat handige buurtinformatie. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen. Hier kan je dus je eigen huis neervlijen tegen een nog maar recent gebouwde woonst.

Dat laat nog voldoende ruimte over om een knappe tuin aan te leggen waarin je kids zorgeloos kunnen ravotten of waar je zelf helemaal zen kan worden. Op Realo vind je een ruim aanbod aan huizen in Gors-Opleeuw 3840 die onlangs te koop werden aangeboden. Op dit adres in de Hoogstraat in Gors-Opleeuw deelgemeente van Borgloon vind je eigenlijk twee volwaardige woningen terug.

Of perfect aan te wenden als investeringspand om maandelijks mooie huurinkomsten op te strijken. Huis te koop voor 245000 euro met 5 slaapkamers 3840 Gors-Opleeuw Borgloon Provincie Limburg Voor uitgebreide info surf naar Op dit adres in de Hoogstraat in Gors - Opleeuw Borgloon vind je eigenlijk twee volwaardige wonin. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.


Grond Te Koop Gors Opleeuw 3840 Het Grootste Aanbod Op Immovlan



Huizen Te Koop Gors Opleeuw Locanto Te Koop En Gezocht In Gors Opleeuw



Huis Te Koop In Gors Opleeuw 3840 Realo



Immo Te Koop In Gors Opleeuw 3840 Borgloon Limburg Immo Proxio



Huis Te Koop Borgloon 3840 Immoweb



Huis Te Koop In Gors Opleeuw 3840 Realo



Immo Te Koop In Gors Opleeuw 3840



Huizen Te Koop Gors Opleeuw Locanto Te Koop En Gezocht In Gors Opleeuw



Te Koop Woningen In Gors Borgloon Trovit



Te Koop Woningen In Gors Borgloon Trovit



Popular Posts

Goedkoop Huis Te Huur In Suriname

Franck Ed Het Huis Van Eb En Vloed

Goedkoop Huis Kopen Algarve

Fundering Oud Huis Herstellen

Huis Te Huur Mandellaan Roeselare

Eigen Kweek Het Huis Van Frank

Aujourd'hui à Pescara

Het Behouden Huis Willem Frederik Hermans Eerste Druk

Het Grieks Huis Vlasmarkt

Getrouwd Huis Versieren Spandoek